FrognerBK.no

<< Flere nyheter >>

Nyheter

Sesongstart...

ma. 15.august 23:48 

Førstkommende torsdag starter vi opp med treninger på Metro Holmen. Tidspunktet er som vanlig kl 20. Nå som sesongen er igang kan det være på sin plass å nevne at man må huske å betale lisensen til NBF før man skal spille noe. Alle detaljer om KID nr og summer finner man på www.bowling.no

Grillfest...

ti. 28.juni 10:54 

Førstkommende søndag blir det grillfest hos Svein Roger, i Åros. Vi starter kl 15 og fortsetter så lenge folk ønsker. Dette blir en fin anledning til å feire Mads og GM sine EM medaljer, Jeanett sitt VM uttak og bare treffes for nye og gamle medlemmer. Er man usikker på veien er det bare å ta kontakt :) Noe mat blir kjøpt inn, men har man litt spesielle ønsker får man bare ta med det man vil.

Ett fantastisk EM...

ma. 20.juni 01:51 

Avslutningen av mesterskapet ble like fantastisk som starten. Med Gull i All-Event, Sølv i Masterfinalen og Bronse i lagøvelsen er det ingen tvil om at mesterskapets store spiller var vår egen Mads Sandbækken. Men med den laginnsatsen er det egentlig bare å gratulere alle like mye. Det har vært ett mesterskap som har overgått alt det andre vi har opplevd de seneste årene, og det sier jo ikke så lite :).

Gull og Sølv...

fr. 17.juni 00:38 

Det ble tilslutt trios laget med Glenn Morten, Bjørn Einar og Svein Åke som tok Norges første gull under EM. Mye av æren skal Bjørn Einar ha, for han har spilt fantastisk under hele øvelsen. Men man skal jo være tre på laget så all honør og gratulasjoner til de to andre også. Tidligere på dagen tapte altså Mads og Tore for det svenske paret, men sølv er jo en fantastisk prestasjon det også. Fordelen med å ha to spillere fra Frogner med i mesterskapet er jo at vi da kan være med på flere av medaljene ;). Etter første del av lagspillet er Norge på en 6 plass, med gode muligheter for topp 4 og medalje her også. Når vi også vet at Mads leder All Event med 125 pinner før de siste 3 seriene, ja da er det bare å glede seg til en ny dag med masse god bowling, og forhåpentligvis mer suksess. Frogner BK gratulerer igjen alle medaljevinnerne, og ønsker lykke til med videre spill :)

Ny medalje til Norge...

on. 15.juni 22:55 

Etter dagens trios spill, var det laget med Glenn Morten, Svein Åke og Bjørn Einar som sørget for Norges andre medalje under årets Senior EM. Bjørn Einar dro laget nærmest alene med sine 1407, selv om GM sine 1286 hjalp på de også :) Den siste serien hans på 258 var ihvertfall veldig utslagsgivende for finaleplassen. Nå er det kortolje og lagspill som venter på morningen, deretter følger Double finale kl 14.30 og Trios ca 17.00. Frogner BK gratulerer igjen så mye, og ønsker alle lykke til i morgen og videre fremover. PS! Selv om Mads hadde en tung dag, så leder han fremdeles All-Event med 6 serier igjen å spille.