FrognerBK.no

<< Flere nyheter >>

Nyheter

Lag NM...

to. 22.oktober 09:52 

Til tross for laber oppfølging på disse sidene den siste tiden er vi da med. Nå er det lag NM som står for tur og vi stiller med lag i begge klasser. Vi stiller så sterkt vi kan og håper selvsagt på edelt metall i begge klasser. Siden sist har vi vunnet de 2 WC turneringene som har vært, NO ved Mads og Briskebyen Open ved Fredrik. Ellers så tusler det som vanlig, litt Osloliga for noen, samt turneringer i inn og utland for resten. Karoline gjorde det også veldig bra med 2 plass under Oslo Jr Master. Da får vi bare ønske oss selv lykke til under helgen :)

Betaling av lisens med mer...

on. 24.juni 13:28 

Det ble bestemt på årsmøtet at alle skal betale sin egen lisens denne sesongen. Så da bør de som skal spille på Evje begynne å tenke på dette. Info finnes på NBF's sider og mange har vel allerede fått sms om detaljene.

De fleste har vel fått med seg at EM ble spilt og også hvordan det gikk for de norske spillerne. Frogner fikk en sølvmedalje ved Mads i Trios. Petter Hansen ble den store forgrunnsfiguren med sine 4 medaljer og Gull i All-Event. Han dro med seg Tore og Mads til den nevnte Trios medaljen, mens han også fikk bronse i double sammen med Svein Roger. Hans siste medalje kom i Mastersfinalen, der det også ble sølv, etter Dominic Barrett, som forøvrig klarte 5 madaljer, dvs i alle øvelsene. Skuffende nok havnet vi utenfor pallen på 5-manns som har vært vår store øvelse de siste årene, og det gikk også veldig trått for både Martin og GM. Mesterskapet viste tydelig at det nå kun er 4 nasjoner å snakke om i europeisk herrebowling, og vi er heldigvis en av de. Sverige, Finland og England er de tre andre, en siste medalje uten om disse landene gikk til Tyskland. Danmark som sikkert hadde store ambisjoner på hjemmebane havnet uten medaljer og resten av mellomeuropa sliter med å få frem spillere. De fremganger man har sett fra østeuropeiske nasjoner, særlig på jr siden, var også helt borte. Mange tanker kan sikkert gjøres om alt dette, men det får bli en annen diskusjon.
Gledelig nok ble Cathrine uttatt til dame VM i Las Vegas, og vi har 3 deltagere på sommerleiren denne uken. Noen spillere har forlatt oss i løpet av sommeren. Vi ønsker å takke Andre, Svein Åke, Anton og Jeanette for innsatsen de siste årene og ønsker lykke til videre. Monica L er tilbake fra USA og vil spille for oss neste sesong. Med rekordtidlig start på Evje så er sesongen godt igang igjen så de store sommerhilsninger er nok ikke på sin plass. Ett visdomsord til slutt kan være "Når det blåser som værst, da kan man enten skaffe seg ly, eller gå ut å bygge vindmøller"

Madsiiie vant NBT kick off...

ma. 01.juni 00:28 

Etter en lang rekke med 2 plasser i Norge i det siste, var endelig Mads tilbake i vinnersirkelen. Mye bra spill under dagen var resepten denne gangen. På veien slo han blant annet ut vår egen Fredrik T, og i finalen slo han Wannabee Aker. Lille blogg ble beste dame, og den eneste av damene som kom til finalen. Desverre ble det tap med 2-1 for Didrik V. Martin tapte også for samme mann. Alt i alt en bra oppvarming før mandagens WC finale, der vi selvfølgelig håper på 2 Frogner spillere til WC, som spilles i Malaysia. PS! Snart sommerferie også nå gitt :)

Snart sesongslutt...

on. 27.mai 00:39 

Kort oppsummering fra helgen som var. Malen og Karoline fikk 3 plass under jr sluttspillet, sammen med TK og Andreas på OBK sitt førstelag. En god kamp i kvartfinalen sørget for det, og var jo helt i overkant av hva man kunne håpe på. I Berlin ble LC den beste, men med 24 og siste plassen inn i finalen ble det for langt opp når det skulle kuttes til topp 12. Bra spill men dårlig betalt i følge han selv. Jeanett (blogg.no) manglet også noen få pinner på å gå videre til finaledagen. Henrik var flink til å misse, men ble da nr 30 eller noe. I Aalborg var det nok engang Mads som dro lasset for oss Frogner spillere. Tilslutt ble det 8 plass under BAI og den samme plasseringen fikk han i dag da EBT ranking master ble ferdigspilt. Fredrik så litt preget ut, og endte sist i feltet men en fin 24 plass etter 1482 og topp 8 etter innledende. Martin var nære med 1385, GM endte på noe rundt 1350 mens Cathrine hadde ca 1120 på sine beste 6 serier. Nok engang en fin tur til Danmark, med masse bowling og det årlige karnevalet som setter byen på hodet mens vi er der nede. Kommende helg er det premiere på NBT som skal være en slags mini tour her hjemme. Kickoff er da det treffende navnet på denne turneringen som også er siste sjanse til å skaffe seg noen worldcup poeng. De av våre som har noen sjanse der er vel greit inne til finalen allerede. Mandag spilles altså denne finalen, siden det er en fridag, og to lykkelige vinnere får reise til årets finale som avholdes i Malaysia. Og da skulle man kanskje tro at sesongen var ferdig, men neida gitt. Allerede tirsdag reiser Mads, Martin og GM ned til Danmark igjen, for å spille EM. Masse å følge med på fremover ihvertfall :)

Ny Bowlinghelg på gang...

to. 21.mai 20:57 

Tiden da sesongen var over etter NM er forlengst forbi. Denne helgen skal Malen og Karoline spille jr sluttspill på Veitvet, LC og Lille J har, sammen med Henrik O, reist til Berlin for å spille DBU sin ungdomsturnering og Teamspillerne er i Aalborg for å spille BAI 2009. Fredrik og Mads har allerede markert seg med 1482 og 1396. Disse to er da videre til finalespill, mens GM og Martin med sine 1312 og 1319 må øke dette endel. Det er nemlig høyt spill der nede i år. Cathrine og Olav reiser nedover i morgen, med på turen blir også Christer A. Da er det bare å ønske alle lykke til :)