FrognerBK.no

<< Flere nyheter >>

Nyheter

EM medalje til Mads og Tore...

on. 15.juni 00:23 

Nok en gang har venstreslegga fra Asker levert varene i ett mesterskap. Etter at han viste Europa hvordan kortolje skal spilles i går, fulgte han opp med fantastisk bra spill på langolje i dag. Sammen med Tore ledet de double kvalifiseringen fra start til mål. Med 1456 på kort og 1369 på lang, så leder Mads også All-event etter 12 serier. 2825 gir ett snitt på litt over 235 så langt. Småpene tall det gitt. Egentlig så er alt smått uvirkelig for det har jo vært en sesong uten de helt store høydepunktene. Med etablering av Pro-Shop og avstandsforhold på Hedmarken har det jo også vært mye mindre spill enn vanlig denne sesongen. Vi lar Mads selv fortelle om hvordan oppladningen til Mesterskapet har vært.

” De siste 4 ukene hadde jeg bestemt meg for å trene mye. Ingen spesiell teknisk trening, bare mengdetrening for å få bowlingfølelsen tilbake. Det er vel snakk om en 10-12 serier hver dag i denne perioden. All treningen har foregått på Metro Holmen, og der har vi baner som ikke skrur særlig mye på de to ytterste stavene. Så etter haugevis med serier med Urethane der ute, virket det egentlig veldig greit når jeg kom ned til Tyskland. ”

Etter den fantastiske starten i går, så forteller Mads at planen i dag var å spille tight og safe til å starte med, for så vente til at banene skulle åpne seg. Den planen ble jo fulgt til punkt og prikke, og det var bare å sette inn strike giret de tre siste :)
Nå er det nullstillingen og fullt fokus på Trios som gjelder. Her kommer Mads og Tore til å spille sammen med debutanten Pål Selvnes. Pål har startet mesterskapet veldig bra, og Mads har stor tro på at det gode spillet kommer til å fortsette. Pål har funnet linjene sier Mads og virker trygg på at de klarer å lose unggutten til de rette valgene underveis. Vår andre deltagere, Glenn Morten, har ikke fått spillet til å sitte så langt. Det er noe galt med timingen som jeg ikke helt finner ut av sier GM selv. Vi vet jo alle hvilken kapasitet han innehar, så vi satser på at det snur nå, og at trioslaget med GM, Svein Åke og Bjørn Einar kan vise seg frem allerede i morgen tidlig.

3 av 4 GULL...

ma. 16.mai 00:23 

gettoimgNok engang har det vært ett fantastisk NM for Frogner BK. Med 3 gull og 2 bronse er det vanskelig å vite hvor man skal starte. De fleste vet jo alle resultatene nå så det er vel ikke noe vits i å utdype så mye. Det er bare å gratulere Glenn Morten og Jeanett som Norgesmestere i single, samt Sandra og Jeanett i double. Didrik og GM tok bronse i double mens Martin tok bronse i single. For oss som ikke gjorde det så bra, er det bare å si bedre lykke neste gang. Vi ønsker i hvert fall å Gratulere alle sammen og ønsker de største gratulasjoner til de andre medaljørene også.

JR EM...

l. 16.april 01:33 

Da er det snart klart for JR EM igjen. Som vanlig er det påsken som skal benyttes til dette, og årets mesterskap spilles i München. En hall de fleste i Frogner kjenner fra turnering og mesterskapsspill. Vår deltager denne gang er Sandra Bakken. Hun fortsetter klubbens fine trend, siden det er det 8 mesterskapet på rad der Frogner er representert. Det har vært arrangert JR EM siden 1972, og de offisielle tall viser at Norge har tatt 2 gull, 8 sølv og 7 bronse. Totalt 17 medaljer, og jeg tror 13 av disse har hatt spillere som har spilt eller spiller for Frogner. Siden 2004 har vi hatt deltager i alle lagspill som har gitt medalje (utenom jentegullet i 2005) og alle individuelle medaljer har Ek tatt. Totalt 1 gull, 4 sølv og 2 bronse i mesterskapene mellom 2004 og 2008. Dessverre har Norge vært uten medalje i de siste to mesterskap så vi får håpe trenden snur nå. Frogner BK ønsker i hvert fall alle lykke til, og håper på en flott opplevelse for våre unge og lovende.

Innkalling til årsmøtet...

s. 27.mars 23:34 

Dato: 14/4-11
Kl: 19.00
Sted: Metro Bowling Holmen


Dagsorden


1. Godkjenning av innkalling
2. Godkjenning av saksliste
3. Valg av møteleder
4. Valg av referent
5. Behandling av årsberetning
6. Behandling av regnskap
7. Fastsettelse av kontingent
8. Behandling av budsjett
9. Behandling av innkomne forslag
10. Valg av styreInnkomne forslag kan leveres på årsmøtet.

For Styret


Olav J Olsen


Innkalling til årsmøtet...

ti. 20.april 23:31 

Dato: 11/5-10
Kl: 19.00
Sted: Metro Bowling Holmen


Dagsorden


1. Godkjenning av innkalling
2. Godkjenning av saksliste
3. Valg av møteleder
4. Valg av referent
5. Behandling av årsberetning
6. Behandling av regnskap
7. Fastsettelse av kontingent
8. Behandling av budsjett
9. Behandling av innkomne forslag
10. Valg av styreInnkomne forslag kan leveres på årsmøtet.

For Styret


Olav J Olsen