FrognerBK.no

Blogger

Blogg fra Jønkjøping...

fr. 26.september 16:34 

Frogner spiller turnering i Sverige denne helgen og man kan følge litt med via den linken som heter blogg på venstresiden. Alternativt er adressen frognerbk.blogg.no.

Så langt gjorde Martin det bra med 1277 i går, men må nok rett over 1300 for finale. 1220 tallet på Jeanett og høye 11 tall på mange av de andre er fasiten så langt.

Blogg fra Mads...

ti. 23.september 16:31 

Ankara Open 2008-09-22


Tenkte og prøve på å gi dere der hjemme litt rapporter fra turneringer jeg og andre medlemmer i Forgner spiller rundt i Europa framover.
Som de fleste i bowling Norge har fått med seg så trakk vi laget fra ligaen i år og en av grunnene til det var jo at de fleste medlemmene ønsker å prøve seg på litt turneringer ute i Europa. Jeg kan si for min egen del at, en av grunnene til min suksess i mesterskap de sist 2 årene er matchingen jeg har fått på Touren sin skyld.
De fleste i klubben skal være med til Napoli i november og English Open i desember.
Jeg skal for min del spiller alt fram til jul, hvor turneringen i Qatar er avslutningen på 2008.

Nå sitter jeg på flyplassen i Munchen med litt tid til overs så da tenkte jeg dere skulle få et lite innblikk i hvordan turneringen i Ankara var for min del.
Starta med at jeg dro til Tore T forrige onsdag for å dra sammen med Pergamon til Tyrika på torsdag morgen, hater å reise alene når det er de lange turene, også var fly 6-700 kr billigere fra Gøteborg.
Var en helt okey tur ned ditt, bortsett fra at vi måtte starte dagen hjemme fra huset til Tore kl 0430 på morgenen!!! Noe av det jeg hater mest med reising, men det er jo jobben min så det må til noen ganger :P
Bortsett fra det så gikk det bra, ikke noen problemer med overvekt og ikke noen forsinkelser.
Vi landet på flyplassen i Ankara rundt kl 15 og vi hadde planer om å spille starten kl 17. Ente opp med at det var litt trafikk til hallen så var såvidt vi rakk starten. Jeg var litt i tvil om jeg skulle spille siden kroppen og hode fortsatt var i koma etter reisen, men jeg valgte og spille uansett.

Det var en 40 fots profil med 21 ml olje på. En relativt tørr profil, men hadde hørt at det ikke var så mye friction i banene. Så kulene jeg hadde valgt å ta med var 2 forskjellige Dimensoner, en med pin over og en med pin under fingeren. En Spit Fire og en Thunderstruck Solid. På oppvarmingen så prøvde jeg med den ene Dimensonen rundt andre pil, tenkte jeg hadde lyst og finne et spill litt lenger til venstre siden det ikke var så mye olje på banene. Da ville jeg slippe å flytte for langt inn og krysse sporene til alle de høyrehendte. Det så helt okey ut på varmingen men det viste seg som en dårlig plan. Ute på kanten slapp det, og det fantes ikke noe særlig heng innover i banene når vi hadde spilt en serie på det. Starta med 194 og 203, flytta inn til 4 pil i 3 serien med Spit Fire og ga den litt action. Det var mye bedre og carry løste seg. Gjorde rundt 900 på de fire siste seriene og 1297 totalt, den scoren viste seg i slutten av uka hadde holdt til å kvale som siste mann.

Men skulle jo spille flere starter uansett, kom på banen neste dag litt kvikkere i hode og klar til å bowle. Når jeg gikk på banene føltes det helt okey, men gjorde noen dårlige slag til feil tid de første seriene og det ble ikke mye poeng. Hadde rundt 600 på de 3 første, så bytta jeg slipp og gikk enda lengre inn i banen. Fikk til noen strike rekker og gjorde en bit over 700 og landa på 1306. Det føltes som det var i grense land til cuten, så valgte å spille neste start også. Spilte mye bedre den starten, men fikk aldri helt løs kjeglene. Og i 4 serien møtte jeg på et håpløs banepar, gjorde 175 og var til bake på 30 over par før siste 2 seriene. Gjorde en liten justering i fart og det hjalp, fikk til 480 på de siste 2 og det holdt til 1311 og det var ganske sikkert med tanke på cuten. Gikk forbi 5 stk på de 6 pinnen jeg økte fra forrige start.
Så da var det bare og slappe av og se de andre spille.
Tore gjorde det også veldig bra den starten jeg kvala. Starta med 299 og endte opp på 1415 noe som også holdt til topp 8 og 3 byes. Han brukte en ny columbia kule og dro til ballen litt innen for 4 pil med loft. Så han forsetter med formen han har vært i den siste tiden.
Litt bra for han også siden han hadde en litt uheldig historie. Når vi skulle betale for startene den første dagen vi kom, skulle han ta opp pengene sine fra lommen, men de lå ikke der! Det var en 500 Euro lapp og noen svenske penger som var borte vekk. Om han har mistet de eller blitt frastjålet finner vi nok aldri ut. Sist vi husker han hadde pengene, var når jeg og han sto i køen for å betale visaet før vi skulle igjennom passkontrollen. Ganske surt og være 1000 Euro i minus på turen før du har spilt en eneste start.

På lørdag kveld var det klart at jeg ikke fikk noen byes inn i finalen. Landet på 36 plass og måtte stå opp kl 6 på søndag igjen. Det var ikke spesielt spennende siden de på hotell vårt drev å pussa opp. Så de siste dagene så måtte de slå av air conditonen og det ble en smule varmt pluss at vi måtte opp med vinduet og da fikk vi besøk av et par jævlig irriterende mygg!
Både jeg og han som jeg deler rom med på touren, Dom Barrett sov ikke mange timene den natten. Han hadde klart å skaffe seg 1 bye så han kunne stå opp 2 timer etter meg.
Men jeg sto på banene kl 8 klar for å spille, men passe trøtt i tryne. Spilte veldig bra første serien, begynte med den nye Dimenson ballen min som jeg borra rett før jeg dro. Var litt glattere så da så den mye bedre ut en når vi kvala.
Dette er den 3 ballen jeg har borra av den, helt sinnsykt bra! Var den jeg brukte når jeg var i Evje og spilte også, og der fikk jeg også en del strike med den :p
Gjorde 225 i første og det var en bra score, neste serie gjorde jeg 213. Men i 3 serien starta problemene, jeg kom på ett banepar som ingen venstre hadde scora på, Peter Ljung og Gery Verbruggen hadde vært på de banene før meg og de gjorde ikke mye over 310 til sammen på de 2 seriene. Jeg gjorde min 170 ca og trengte en god serie i siste for å gå videre til neste runde. Formatet var sånn at 32 stk spiller 4 serier og 16 går videre til neste runde, jeg starta siste serien med dobbel, 9spare også 4 på rad. Alt så veldig bra ut, før jeg gjorde et dårlig slag og satt 3, 7 splitten igjen. Bommer på den splitten og 8 spare i 9 ruta, da trenger jeg plutselig en dobbel i siste ruta! Går opp og setter den første, neste er pang lomme med messenger som flyr foran 7er kjeglen. 221 og da endte det opp med at jeg røyk ut mot Paul Moor på at han hadde høyere siste serie! Utrolig surt siden jeg følte jeg spile veldig bra, bowling er sikkelig urettferdig noen ganger og det fikk jeg kjenne på kroppen i dag!
Da var det bare og sette seg bak å se på de andre spille resten av den dagen.

Dom spilte utrolig bra den dagen og var han som sto igjen som vinner av hele greia, 15 000 euro som han virkelig fortjente. Han har spilte kjempe bra over lang tid nå så var ikke noe bombe at han vant egentlig.
Tore røyk ut mot Osku i topp 8 men fikk med seg en 2500 euro. Så det dekka i hvert fall litt av tapet i starten av uka.

Neste for meg nå er en 7-8 dager uten noe bowling, før jeg begynner oppladning til World Cup i Mexico, skal spille litt turneringer i Norge de neste 4 ukene.
Så drar jeg og Ann Louise til Mexico den 5. november, vi får masse å forsvare der siden sist World cup gikk i den byen var det sjefen sjøl, Tore, som vant. Så håper jeg kan følge i han sine fotspor der

Håper dere likte den lille rapporten min, hvis dere har noen kommentarer kan dere jo legge igjen den i gjesteboka.

Vi ses på banene
Mads